IMG_2937 kopieOver ons

Sygo BV is een onderneming die is opgericht in 1991. Begonnen met de ontwikkeling in eigen huis van scheepsladings- en hoogtemeters voor binnenvaartschepen. Producten die gecertificeerd zijn en aan de hoogste eisen voldoen, zoals bijvoorbeeld een certificaat van het NMI IJkwezen, TÜV en KEMA.

In 2007 is SYGO Uganda LTD opgericht, dat zich bezighoudt met led verlichting en dit combineert met armoede bestrijding in Oeganda. In plaats van alleen maar geld te geven aan de Oegandese bevolking is er gezorgd voor werkgelegenheid door led verlichting te laten assembleren. De volledige winst uit led verlichting komt ten goede aan het project. De stichting “Twawebwa Mukama”, die hiervoor is opgericht, zorgt voor aanvullende fondswervingen.

Eind 2012 is contact gezocht met een zonnepaneel bouwer “SUNOWE” die kwalitatief hoogwaardige panelen levert en tot de grootste in China behoort. De goede zakelijke contacten in China hebben meegewerkt aan het vinden van producten van hoge kwaliteit die ook weer zijn voorzien van de nodige certificaten. In combinatie met Solarmax, een Zwitsers bedrijf dat de omvormers levert voor de zonnepaneel installaties, is er een hoogwaardig productcombinatie toegevoegd. Zo is uiteindelijk SYGO SOLAR opgericht als onderdeel van SYGO BV.